AcasăSituatii financiare anualeOpis dosar bilant ONG-uri (asociatii, fundatii, federatii) la 31.12.2012 - model orinetativ...

Opis dosar bilant ONG-uri (asociatii, fundatii, federatii) la 31.12.2012 – model orinetativ actualizat 2013

Dupa cum stiti, inca de anul trecut am elaborat un model de OPIS pentru ONG-uri, pentru corecta alcatuire a dosarului de bilant de la aceea data, model pe care vi-l propunem din nou, insa actualizat pentru anul 2013.

Practic, dupa descarcarea lui, nu trebuie decat sa il listati si sa il puneti la inceputul dosarului ONG-ului pentru bilantul contabil la 31.12.2012, iar dupa aceasta sa bifati punct cu punct fiecare document introdus acolo. ATENTIE – DOCUMENTELE PREZENTE IN OPIS SE LISTEAZA SI APOI SCANEAZA (EXCEPTIE CELE CE SE COMPLETEAZA IN PDF) SI SE ATASAZA LA PDF-UL OBTINUT CU APLICATIA PUSA LA DISPOZITIE DE ANAF PENTRU GENERAREA BILANTULUI LA 31.12.2012.link aplicatie aici (PDF).

PENTRU MODELUL DE OPIS (NECESAR DOSAR BILANT ONG) – MODEL 2013 – CLICK AICI

Opis-ul cuprinde acelasi numar de pozitii ca si anul trecut, cu toate documentele necesare dosarului de bilant, insa trebuie sa il adaptati fiecare dupa caz (in functie de ce se cere la voi la DGFP si in functie de forma ONG-ului), sau sa il lasati cum este. De exemplu – in dreptul documentului ce nu trebuie anexat, sa scrieti “Nu este cazul”. PENTRU MODELELE DOCUMENTELOR PREZENTE IN OPIS – CLICK AICI.

5 COMENTARII

  1. […] Situaţiile financiare la 31 decembrie 2012 se depun la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice în format hârtie şi în format electronic sau se transmit în format electronic, având ataşată o semnătură electronică extinsă, în termen de 120 de zile de la încheierea exerciţiului financiar. Formatul electronic constă într-un fişier PDF având ataşat un fişier cu extensia xml şi un fişier cu extensia zip. PENTRU A DESCARCA APLICATIA NECESARA GENERARII BILANTULUI LA 31.12.2012 – CLICK AICI Opis dosar bilant ONG-uri (asociatii, fundatii, federatii) la 31.12.2012 – model orinetativ actualizat 2013 – click aici […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!