AcasăCodul munciiPrecizare cu privire la completarea sporurilor in Revisal-ul nou

Precizare cu privire la completarea sporurilor in Revisal-ul nou

Având în vedere adresa INSPECŢIEI MUNCII nr.12139/SMMRMCCM/15.11.2011, ITM Bihor, comunică următoarele:

Potrivit art. 3 alin. 2 lit.g. din H.G. nr. 500/2001 – text integral – privind registrul general de evidenţă a salariaţilor, modificată prin Hotărârea nr.1105/2011 – text integral – registrul se completează în ordinea angajării şi cuprinde salariul de bază lunar brut şi sporurile, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă.

Elementele “salariu” şi “sporuri“ vor fi completate în Registrul general de evidenţă a salariaţilor, întocmit în formă electronică, aşa cum sunt ele negociate şi prevăzute în contractul individual de muncă, sau contractul colectiv de muncă aplicabil.

Completarea modificării acestor elemente se v-a efectua numai în condiţiile în care acest fapt este impus de încheierea unui act adiţional la contractul individual de muncă şi nu lunar funcţie de salariul realizat.

Recapitulare articole utile pe problematica Revisal 5.0.6 – click aici

În situaţia în care în lista predefinită a sporurilor, identificată în aplicaţia Revisal, nu se regăsesc sporurile acordate de un angajator, acestea pot fi introduse prin meniul “Angajator”> “ Sporuri”> “ Adăugare sporuri”.

De asemenea ITM-ul menţioneaza faptul că în conformitate cu prevederile H.G. nr. 500/2011, privind registrul de evidenţă a salariaţilor, modificată prin Hotărârea nr.1105/2011, elementul prevăzut la art. 3 alin. 2 lit. g. se completează în registrul de evidenţă a salariaţilor şi pentru contractele individuale de muncă deja înregistrate, până la data de 15 decembrie 2011.

Sursa – itmbihor.ro

4 COMENTARII

  1. 01.08.2011 daca nu ai act aditional ulterior acestei perioada

    Oricum sistemul nu iti permite alceva 1.08. fiind limita de la care incepe totul la ei

    Daca ai act aditional ulterior pui datele din el

    Oricum nu iese bine de loc . Am incercat eu si ies niste rapoarte aiurea
    La un salariul de 720 lei cu spor de ore suplimetare de 75% iese ,,raportul pe salariat ,, ca are un salariul de 1260 lei ceea ce nu este real

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!