Calcul baza indemnizatie concediu medical (model Excel)

6
807

Avand in vedere ca si ieri am postat informatii pe tema concediilor medicale, ne-am gandit sa va propunem si un model in Excel pentru a determina baza de calcul pentru un concediu medical. Modelul are formulele facute, deci singurlul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa introduceti datele corespunzatoare in el.

BAZA DE CALCUL PENTRU MEDICAL constituie un document fara de care dosarul pentru recuperarea banilor din CM nu este acceptat. In modelul propus trebuie sa introduceti pentru fiecare din ultimele 6 luni, luna in cauza, anul, zilele lucratoare din luna si zilele lucrate (de salariatul in CM), dar si zilele de CM avute in fiecare luna.

Dupa compeltarea acestor date, veti introduce si salariul total (in fapt brutul) angajatului din fiecare luna, dupa care si cuantumul indemnizatiilor CM din fiecare luna (daca este cazul), dupa care va rezulta pe ultima coloana totalul luat in calcul pentru baza.

Daca ati introdus datele corect, in penultimele 2 casute din model (colorate in verde) vor aparea numarul total de zile calculate pe perioada si total sume pe perioada, iar in ultima casuta va aparea in lei nivelul indemnizatiei zilnice. In fapt, aceste date le treceti pe certificatul de CM, aplicand in acelasi timp si procentul de pe certificatul de CM asupra sumei din ultima casuta, pentru completarea ultimei rubrici de pe certificat.

PENTRU MODELUL DE CALCUL AL BAZEI – CLICK AICI

DACA AM GRESIT CU CEVA VA RUGAM SA NE CORECTATI, LASAND UN MESAJ LA COMENTARII.

Articolul precedentPrecizare cu privire la completarea sporurilor in Revisal-ul nou
Articolul următorDin nou performante bune pentru grupul de contabilitate – contacafe_club

6 COMENTARII

  1. […] 1.) În conformitate cu punctul 26 din Ordinul 430/470/2010, sumele reprezentând indemnizaţii achitate de către angajatori asiguraţilor, care depăşesc suma contribuţiilor datorate de aceştia în luna respectivă, pot fi solicitate, pe baza actelor justificative de către CAS în termen de 90 de zile de la data la care erau în drept să le solicite. Calcul baza indemnizatie concediu medical (model Excel) – click aici […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.