CECCAR ne informeaza despre intentia de mofdificare a Ordinului MMFPS 1918/2011

0
159

Urmare a presiunilor exercitate de catre CECCAR, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale intentioneaza modificarea prevederilor Ordinului MMFPS 1918/2011 – text integral – privind Procedura si actele pe care angajatorii sunt obligati sa le prezinte la ITM pentru obtinerea parolei, precum si Procedura privind transmiterea registrului in format electronic.

Astfel, intr-o adresa catre filiale, CECCAR aduce la cunostinta faptul ca, urmare formularii de catre Corp a plangerii prealabile impotriva dispozitiilor restrictive ale Ordinului nr. 1918/2011, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, prin adresa inregistrata sub nr. 12806/22.11.2011, comunica intentia de modificare a prevederilor Ordinului, totodata mentionand si disponibilitatea ca la elaborarea proiectului de modificare si completare a acestui act normativ sa aiba in vedere si observatiile propuse de catre Corp in sensul recunoasterii calitatii de prestatori de servicii si a membrilor CECCAR.

In concluzie, daca aveti propuneri, trimiteti-le filialei de care tineti.

Sursa – adresa postata pe site-ul ceccarbh.ro

Articolul precedentNoua propunere privind specificaţiile tehnice ale Revisal conform HG nr. 500/2011 modificată prin HG nr. 1105/2011
Articolul următorLista documente necesare pentru dosare concedii medicale (actualizare)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.