AcasăSalarizareConvocator privind participarea la negocierea CCM la nivel de unitate

Convocator privind participarea la negocierea CCM la nivel de unitate

Va prezentam in continuare un model de convocator in vederea participarii la negocierea Contractului Colectiv de Munca la Nivel de Unitate, prin care reprezentantii unei firme solicita salariatilor alegerea reprezentantilor lor.

Modelul mentioneaza ca acestia se alerg prin vot secret, de catre cel putin jumatate plus unu din numarul total de salariati ai unitatii, plus documentele doveditoare privind alegerea reprezentantilor salariatilor desemnati in vederea deschiderii negocierii contractului colectiv de munca la nivel de unitate.

PENTRU MODELUL DE CONVOCATOR – CLICK AICI

MODELUL ESTE OFERIT DE COLEGII DE PE – http://finance.groups.yahoo.com/group/contacafe_club/

3 COMENTARII

  1. Legea 130/1996 a fost abrogata. Un model mai nou nu aveti? Am tot vazut aici documente eronate, cu legi abrogate sau neaduse la zi.

  2. […] 1) În scopul asigurării participării la negocierea contractelor colective de muncă la nivel de (…) unităţi, angajatorii sau organizaţiile patronale vor transmite tuturor părţilor îndreptăţite să negocieze contractul colectiv de muncă anunţul privind intenţia de începere a negocierilor colective. În cazul în care angajatorul sau organizaţia patronală nu a iniţiat negocierile în conformitate cu prevederile art. 129 alin. (3), organizaţia sindicală sau reprezentanţii angajaţilor, după caz, care iniţiază negocierile conform art. 129 alin. (5) vor transmite tuturor părţilor îndreptăţite să participe la negociere anunţul privind intenţia de începere a negocierilor colective. (2) Neinvitarea la negocieri a tuturor părţilor îndreptăţite să negocieze contractul colectiv de muncă constituie motiv de neînregistrare a contractului colectiv de muncă negociat. (3) Anunţul prevăzut la alin. (1) va fi transmis în formă scrisă tuturor părţilor îndreptăţite să negocieze contractul colectiv de muncă, cu cel puţin 15 zile înainte de data începerii negocierilor. Acestea vor confirma în scris primirea respectivului anunţ şi acceptarea sau refuzul participării la negociere. Lipsa unui răspuns scris, coroborată cu prezentarea dovezii de invitare la negocieri, va fi interpretată ca refuz de participare la negocieri. Convocator privind participarea la negocierea CCM la nivel de unitate – CLICK AICI […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!