Coeficienti salarizare in functie de CCM unic la nivel national – din 2011

6
405

Pornind de la stirea difuzata pe blog vineri – link detalii – ne-am gandit sa facem un tabel cu coeficientii de salarizare, asemanator celui facut pentru noul salariu minim – model aici – dar desigur cu noii coeficienti aplicabili.

Speram sa va fie de folos. Pentru HG ce a adus noul nivel de salariu minim din 2011 – click aici. Cu privire la ce salariu o sa aplicam, inca asteptam lamuriri de la institutiile oficiale.

Articolul precedentContractul colectiv de munca unic la nivel national, valabil 2011, a fost semnat
Articolul următorDobanzile deductibile limitate la 6,25% pentru luna decembrie 2010

6 COMENTARII

 1. La calculul coeficientilor de salarizare conform CCM unic la nivel national- din 2011, nu este corect.La art. 40 alin 2 din acest contract sa stipulat alt fel de coeficienti.Dumneavoastra ati facut calculul cu coeficientii valabili pentru anul 2012.
  Conform acestui articol, coeficienti sunt urmatori:
  ,,(2)Strict pentru anul 2011, se stabilesc următorii coeficienţi minimi de ierarhizare, pentru următoarele categorii de salariaţi:
  a) muncitori:
  1. necalificaţi – 1;
  2. calificaţi – 1,1.
  b) personal administrativ încadrat în funcţii pentru care condiţia de pregătire este:
  1. liceală – 1,1;
  2. postliceală – 1,15;
  c) personal de specialitate încadrat pe funcţii pentru care condiţia de pregătire este:
  1. şcoala de maiştri – 1,3;
  2. studii superioare de scurtă durată – 1,3.,,

 2. Buna seara. sunt angajata la primarie si lucrez ca personal contractual pe post de educator cu studii mediii (liceu pedagogic) cu un salariu de baza de 943 de lei.Intre timp am terminat facultatea (Spiru Haret promotia 2010 forma de zi) si sa vrea sa stiu daca voi fi incadrata pe studii superioare si cu ce salariu.multumesc

 3. @ela – salarizarea in sist. public difera putin de cea in privat, de aceea iti recomand sa intrebi la dep. de res. umane de la scoala sau de la inspectorat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.