AcasăGeneralSituatii si declaratii cu termen de depunere 25.04.2009

Situatii si declaratii cu termen de depunere 25.04.2009

Cateva situatii trebuie pregatite si depuse pana in data de 25.04.2009, desigur in functie de specificul activitatii fiecarei societati comerciale (o sa vedeti in continuare cine trebuie sa depuna):

– Depunerea situaţiei centralizatoare privind achiziţiile şi livrările de produse accizabile – de catre operatorii înregistraţi şi neînregistraţi, precum şi reprezentanţii fiscali implicaţi în comercializarea produselor accizabile (C.F. art. 192(10))
– Depunerea situaţiei privind modul de valorificare a alcoolului şi distilatelor pentru luna precedentă – de catre antrepozitarii autorizaţi pentru producţie şi importatorii de alcool şi de distilate (C.F. art. 237)
– Declararea impozitului pe ţiţeiul de producţie internă pentru luna precedentă – de catre orice operator economic, plătitor de impozit la ţiţeiul din producţia internă, are obligaţia de a depune la autoritatea fiscală competentă o declaraţie de impozit pentru fiecare lună, indiferent dacă se datorează sau nu plata impozitului pentru luna respectivă (C.F. art. 217)
– Depunerea situaţiei privind operaţiunile desfăşurate în antrepozitul fiscal de producţie de alcool şi băuturi spirtoase – de catre antrepozitarii autorizaţi pentru producţie (C.F. art. 197)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!