Situatii si declaratii cu termen de depunere 25.04.2009

0
180

Cateva situatii trebuie pregatite si depuse pana in data de 25.04.2009, desigur in functie de specificul activitatii fiecarei societati comerciale (o sa vedeti in continuare cine trebuie sa depuna):

– Depunerea situaţiei centralizatoare privind achiziţiile şi livrările de produse accizabile – de catre operatorii înregistraţi şi neînregistraţi, precum şi reprezentanţii fiscali implicaţi în comercializarea produselor accizabile (C.F. art. 192(10))
– Depunerea situaţiei privind modul de valorificare a alcoolului şi distilatelor pentru luna precedentă – de catre antrepozitarii autorizaţi pentru producţie şi importatorii de alcool şi de distilate (C.F. art. 237)
– Declararea impozitului pe ţiţeiul de producţie internă pentru luna precedentă – de catre orice operator economic, plătitor de impozit la ţiţeiul din producţia internă, are obligaţia de a depune la autoritatea fiscală competentă o declaraţie de impozit pentru fiecare lună, indiferent dacă se datorează sau nu plata impozitului pentru luna respectivă (C.F. art. 217)
– Depunerea situaţiei privind operaţiunile desfăşurate în antrepozitul fiscal de producţie de alcool şi băuturi spirtoase – de catre antrepozitarii autorizaţi pentru producţie (C.F. art. 197)

Articolul precedentSuspendarea activitatii unei firme la ONRC si Administratia Financiara – recapitulare
Articolul următorTermen limita 21.05.2009 – pentru a beneficia de calculul taxei nemajorate la autovehiculele achizitionate

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.