declaratia 101

6
161

da, stiu. toata lume este nemultumita de faptul ca trebuie vizata declaratia 101 de catre un consultant fiscal, ca daca nu faci asa, nu ti le primeste. asa si este, articolul in cauza nu s-a abrogat, ci mai trebuie sa treaca de o comisie.
puteti vedea aici – link
am aflat de la proprietarul contabilii.ro ca o sa se dea pana la urma un comunicat pe tema asta, in care o sa precizeze ca se pot primi si fara viza de consultant fiscal.
sa speram ca vor face asa. numai bine.

Anunțuri publicitare

6 COMENTARII

 1. E corecta fraza?
  (5) Declaratiile fiscale anuale ale contribuabililor persoane juridice vor fi certificate de catre un consultant fiscal,

 2. Vad ca ai mei concetateni sunt incapabili sa sesizeze, ori chiar nici nu-i intereseaza, cum o institutie a STATULUI prin utilizarea incorecta, agramaticala, a LIMBII OFICIALE creaza psihoze si pur si simplu INDOBITOCESTE cetatenii pe care in fond ar trebui sa-i serveasca nu sa-i DESERVEASCA.

  Din frica de a fi prinsi pe picior gresit de FISC nu mai suntem atenti nici la ce INSTITUTIA cere si nici la ce serveste.

  Asemenea trairi nu-mi sunt straine. Le-am trait si inainte de ’90.

  Ce naiba se intimpla ca NOUA GENERATIE nu produce reforma, doar in INSTITUTII sunt angajati numai TINERI.

  De ce oare acesti TINERI au apucaturi atit de blamate de cei ce s-au jertfit ori au fost adusi jertfa pe altarul REVOLUTITI DIN DECEMBRIE?

 3. Pentru un raspuns corect este necesar a raspunde la intrebarea:

  CARE FOR LOCAL A SOLICITAT „Declaratia pentru Impozit pe Profit datorat BUGETULUI LOCAL”?

  Pentru elucidare:
  1-Impozitul pe profit este venit al BUGETULUI DE STAT.
  2-Prin OMFP (OMEF) nu s-a aprobat decit un singur formular de declaratie pentru determinarea si raportarea IMPOZITULUI PE PROFIT si anume Dcl-101.
  3-Decl-101 este parte componenta in programul

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.