AcasăGeneraltaxa auto

taxa auto

m-au inebunit toti cu taxa auto. toate ziarele scriu despre asta, toti contabilii sunt preocupati de asta.
eu zic ca nu o sa dea banii inapoi la nimeni, asa ca daca vreti sa va luati masini, luati cu standard euro 4 ca e taxa mai mica.
sa nu uit. blogul, forum-ul si grup-ul au un nou partener care ne mai sustine si pe noi ca sa stam si noi pe servere.
asa ca, daca vreti, cumparati si voi de la ei sa ne sustina cat mai mult. adresa este:

www.all-shop.ro

aveti banner-ul sus – trebuie doar sa dati click pe el. multumim.

4 COMENTARII

  1. Taxa PENTRU INMATRICULARE ar trebui aplicata tuturor autovehicolelor la inmatriculare in functie de gradul de poluare a motorului in conditii de functionare corecta, vechime si km parcursi, in mod egal indiferent de provenienta autovehicolului si fabricant.

  2. Vosganian e cel mai ipocit om de pe lumea asta.
    Se bate cu pumnii in piept ca vrea taxa de poluare. My Ass. Singura varianta de a reinnoi parcul auto este urmatoarea, poate o comentati sau inspira pe cineva care ar putea veni cu un proiect, si anume:

    Sa se permita importarea oricarei masini indiferent de norma de poluare atata timp cat aduci dovada casarii unei masini cu un grad de poluare inferior celei importate. Astfel se va reinnoi parcul auto, cei care vor sa aduca masini si nu au sa caseze vechi, vor cumpara de la badea Ion Dacia de 30 de ani cu 5 milioane, astfel toti vor fi fericiti si se poate vorbi intr-adevar de o reinnoire gradata a parcului auto.

    Pentru cei care nu pot aduce la schimb dovada casarii unei masini mai vechi sa li se aplice taxa de prima inmatriculare, pardon, taxa lui Vosganian „de poluare”.

    Noua taxa auto 2008 nu prea le arata celor de la Dacia sau Citroen (stim noi la cine ne referim), pentru masinile noi, un an la fel de bun ca 2007. Cel din urma e ca Becali … s-a gandit in cele din urma sa mai dea si la altii din ce fura ca nu e rau. Mai arunca si ei cate un os celor mai saraci care se bucura de rable dar care nu observa inca pe 2008 ca pe un an electoral. De returnat banii … vedeti intrunirea de la ACR.

    Uite aici si calculatorul pentru taxa auto 2008: http://www.autobizz.ro/taxa-inmatriculare.php

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!