AcasăGeneralposturi la ministerul comunicatiilor

posturi la ministerul comunicatiilor

Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei invită persoanele interesate să participe la concursul pentru ocuparea a 2 de posturi vacante. Astfel, sunt disponibile:

* 2 posturi în cadrul Direcţiei Economice, Resurse Umane şi Administrative

Dosarele se depun la sediul Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Compartimentul Management Resurse Umane, până la data de 26 noiembrie 2007, ora 16.30.

Documentele necesare pentru înscrierea la concurs sunt: copia actului de identitate; formularul de înscriere; copia actelor de studii; copia carnetului de muncă; cazierul judiciar; adeverinţa care să ateste starea de sănătate corespunzătoare; recomandarea de la ultimul loc de muncă; declaraţie pe propria răspundere care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către secretariatul comisiei de concurs sau în copii legalizate.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Compartimentul Management Resurse Umane, tel. 021-313.55.35 sau 021-311.41.37.

Mai multe detalii, inclusiv bibliografia, sunt disponibile pe site-ul www.mcti.ro, secţiunea Activitate curentă, subsecţiunea Anunţ Angajare.

via – www.mcti.ro newsletter


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura