posturi la ministerul comunicatiilor

0
137

Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei invită persoanele interesate să participe la concursul pentru ocuparea a 2 de posturi vacante. Astfel, sunt disponibile:

* 2 posturi în cadrul Direcţiei Economice, Resurse Umane şi Administrative

Dosarele se depun la sediul Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Compartimentul Management Resurse Umane, până la data de 26 noiembrie 2007, ora 16.30.

Documentele necesare pentru înscrierea la concurs sunt: copia actului de identitate; formularul de înscriere; copia actelor de studii; copia carnetului de muncă; cazierul judiciar; adeverinţa care să ateste starea de sănătate corespunzătoare; recomandarea de la ultimul loc de muncă; declaraţie pe propria răspundere care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către secretariatul comisiei de concurs sau în copii legalizate.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Compartimentul Management Resurse Umane, tel. 021-313.55.35 sau 021-311.41.37.

Mai multe detalii, inclusiv bibliografia, sunt disponibile pe site-ul www.mcti.ro, secţiunea Activitate curentă, subsecţiunea Anunţ Angajare.

via – www.mcti.ro newsletter

Articolul precedentiti faci firma on-line
Articolul următornoutati grupe stagiu – bucuresti

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.