AcasăMateriale IAS/IFRSLamuriri depunere bilant la Registrul Comertului

Lamuriri depunere bilant la Registrul Comertului

Revenind la subiectul de ieri, va pot spune ca am mers la ONRC pentru a depune bilantul la 31.12.2008 pentru doua firme si va spun ca s-au uitat expres ca sa am viza de la MF pe el (adica sa il am inregistrat inainte de depunerea la ei).
In a doua ordine de idei, daca nu merge administratorul sa il depuna, atunci va trebuie o imputernicire facuta de firma pentru voi si semnata de administrator (dar si inregistrata si datata). Eu am folosit un model facut de mine, pe care l-am incarcat si pe forum – CLICK AICI PENTRU A DESCARCA
Odata ajunsi la Registrul Comertului trebuie sa completati o cerere pentru depunerea situatiilor financiare, iar daca vreti sa o aveti deja completata inainte de a ajunge acolo, atunci o puteti descarca de aici link cerere – sau completa on-line pe site-ul oficial al lor – link

ATENTIE:
– pe cerere, completati datele administratorului, iar cand ajungeti la campul “prin”, bagati numele vostru, iar la campul “conform” – nr. dat de catre societate imputernicirii.
– cererea completata on-line nu se poate salva, asa ca introduceti in campurile respective tot ce trebuie si apoi listati.

PENTRU BILANTUL LA 31.12.2009CLICK AICI

5 COMENTARII

  1. buna seara.Contabilii nostri ne-au dat bilanturile pentru 31.12.2008.Eu am depus un exemplar la Ministerul Finantelor, nestiind ce trebuie sa fac cu celelalte exemplare.M-am gandit ca un exemplar ramane la noi si unul la contabil.Am aflat de curand ca trebuie depus un exemplar si la Registrul Comertului.Inafara de taxa de 12,5 lei de care s-a vorbit mai sus, mai exista riscul de a primi vreo amenda de la Registrul Comertului pentru nedepunere la timp?va rog frumos sa ma ajutati.luni ma duc sa depun actele si tare as vrea sa nu ma ia prin surprindere vreo amenda…Multumesc frumos.

  2. @cristina – nu iti fa probleme, esti inca in termen pentru depunerea la ONRC. mergi fara grija ca nu te costa nimic in plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!