AcasăDeclaratia Unica 212OMF nr. 966/2021 - modificare procedură asistență completare "Declarația Unică"

OMF nr. 966/2021 – modificare procedură asistență completare „Declarația Unică”

Stimati colegi, va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 885 din 15 septembrie 2021, a fost publicat – Ordinul ministrului finanțelor nr. 966 din 6 august 2021 pentru modificarea alin. (1) al art. 5 din Procedura de acordare a asistenţei realizate de organul fiscal local în colaborare cu organul fiscal central în vederea completării şi/sau depunerii, precum şi transmiterii declaraţiei unice privind impunerea veniturilor persoanelor fizice, aprobată prin O.M.F. nr. 1938/2018.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, VA SUPUNEM ATENTIEI UN INFO UTIL (dar si textul integral) – 🔍 VIA AJFP DAMBOVITA 🔍 (INSTITUTIE CAREIA II MULTUMIM PENTRU POSIBILITATEA PRELUARII INFORMATIILOR). SPERAM SA VA FIE DE FOLOS (atentie si la resursele din articol).

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Potrivit art. 103 alin. (11) din Codul de procedură fiscală, organul fiscal local (primăriile), în colaborare cu organul fiscal central (ANAF), acordă asistență în vederea completării și/sau depunerii declarației unice privind impunerea veniturilor persoanelor fizice pentru contribuabilii care au domiciliul fiscal în localitatea în care își are sediul organul fiscal local și nu există o unitate teritorială a A.N.A.F.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Prin ordin, a fost modificat art. 5 alin. (1) din Procedura de acordare a asistenței, stabilindu-se faptul că ANAF întocmește lista cu persoanele care vor colabora cu primăriile în vederea acordării asistenţei, precum şi un calendar în care persoanele desemnate se deplasează la primării în acest scop, astfel încât cel puţin o zi pe săptămână, la nivelul fiecărei primării, să fie prezent un funcţionar ANAF, de la data de 15 ianuarie şi până la împlinirea termenului de depunere a declaraţiei unice (anterior era trecută data de 15 martie, termenul vechi de depunere al declarației unice).

PENTRU A DESCARCA TEXT INTEGRAL OMF 966/2021 – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Stimati colegi, va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 885 din 15 septembrie 2021, a fost publicat - Ordinul ministrului finanțelor nr. 966 din 6 august 2021 pentru modificarea alin. (1) al art. 5 din Procedura de acordare a asistenţei realizate...OMF nr. 966/2021 - modificare procedură asistență completare "Declarația Unică"
error: Conținutul este protejat !!