AcasăLegislatie actualizataOMF nr. 764/2021 - modificare norme restructurare obligații (info oficial si text...

OMF nr. 764/2021 – modificare norme restructurare obligații (info oficial si text integral)

Stimati colegi, va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 880 din 14 septembrie 2021, a fost publicat – Ordinul ministrului finanțelor nr. 764 din 5 iulie 2021 privind modificarea şi completarea Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 2.810/2019 pentru aprobarea Procedurii de aplicare a măsurilor de restructurare a obligaţiilor bugetare restante la 31 iulie 2020.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, VA SUPUNEM ATENTIEI UN INFO UTIL (dar si textul integral) – 🔍 VIA AJFP DAMBOVITA 🔍 (INSTITUTIE CAREIA II MULTUMIM PENTRU POSIBILITATEA PRELUARII INFORMATIILOR). SPERAM SA VA FIE DE FOLOS (atentie si la resursele din articol).

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Urmare multiplelor modificări ale Ordonanței Guvernului nr. 6/2019, ordonanță prin care s-a instituit posibilitatea contribuabililor de a-și restructura obligațiile bugetare restante, a fost necesară actualizarea Procedurii de aplicare a măsurilor de restructurare aprobate prin O.M.F. nr. 2810/2019.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Reamintim faptul că, în prezent, potrivit O.G. nr. 6/2019, cu modificările și completările ulterioare, există posibilitatea restructurării obligațiilor bugetare restante la 31 decembrie 2020, administrate de ANAF, bazată pe un plan de restructurare, test al creditorului privat prudent, plată eșalonată și supraveghere fiscală pe perioada înlesnirii, pentru debitorii persoane juridice de drept public sau privat, cu excepţia instituţiilor publice şi a unităţilor administrativ-teritoriale, aflaţi în dificultate financiară şi pentru care există riscul intrării în insolvenţă.

PENTRU A DESCARCA TEXT INTEGRAL OMF 764/2021 – CLICK AICI

Debitorul care doreşte să îşi restructureze obligaţiile bugetare are obligaţia de a notifica ANAF cu privire la intenţia sa până la data de 30 septembrie 2021, sub sancţiunea decăderii din dreptul de a mai beneficia de restructurarea obligaţiilor bugetare.

Solicitarea de restructurare se poate depune până la data de 31 ianuarie 2022, sub sancţiunea decăderii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Stimati colegi, va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 880 din 14 septembrie 2021, a fost publicat - Ordinul ministrului finanțelor nr. 764 din 5 iulie 2021 privind modificarea şi completarea Ordinului ministrului finanţelor publice nr. 2.810/2019 pentru aprobarea Procedurii de...OMF nr. 764/2021 - modificare norme restructurare obligații (info oficial si text integral)
error: Conținutul este protejat !!