ANPIS (important) – anunț acordare indemnizație pentru timp redus de munca (iunie 2021)

0
996

Persoanele care au beneficiat de indemnizaţia prevăzută la art. XV alin. (1) şi (4) din O.U.G. nr. 30/2020, vor putea beneficia, în cazul reducerii timpului de muncă şi/sau a veniturilor realizate, de o indemnizaţie lunară în cuantum de 41,5% din câştigul salarial mediu brut prevăzut de Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021 nr. 16/2021, începând cu drepturile aferente lunii iunie 2021.

Formularele de cerere și declarație pe propria răspundere sunt disponibile pe platforma aici.gov.ro și se pot depune lunar (în perioada 1-30), pentru plata indemnizaţiei din luna anterioară.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Sursa – ANPIS (aplicare art.3 din O.U.G. nr. 132/2020 cu modificările și completările ulterioare)

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
ANPIS/AJPIS
Articolul precedentOMS nr. 1204/2021 – modificări obligativitate purtare mască de protecție, triaj epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor
Articolul următorONRC – modele noi de declarații privind beneficiarii reali (nr. 6 si nr. 6A)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.