ONRC – modele noi de declarații privind beneficiarii reali (nr. 6 si nr. 6A)

2
1077

În vederea simplificării formalităților de depunere și înscriere în Registrul Beneficiarilor Reali a declarației pe propria răspundere privind beneficiarii reali, prevăzute de dispozițiile Legii nr. 129/2019, au fost elaborate de catre ONRC, modele noi de declarații privind beneficiarii reali:

📌 – Declarație privind beneficiarii reali – nr. 6 (format editabil)CLICK AICI
Acest formular – tip va fi utilizat numai în situația în care declarația este dată în fața reprezentantului oficiului registrului comerțului de pe lângă tribunal.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

📌 – Declarație privind beneficiarii reali – nr. 6A (format editabil)CLICK AICI
Acest formular – tip este orientativ și poate fi utilizat în cazul declarațiilor pe propria răspundere sub semnătură privată.

Formularele – tip susmenționate vor fi adaptate, după caz, prin raportare la numărul reprezentanților legali ai persoanelor juridice și la numărul beneficiarilor reali declarați.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

🔍 De asemenea, s-a eliminat cerința completării cererii pentru depunerea declarației privind beneficiarii reali.

Totodată, ONRC precizeaza că – oficiile registrului comerțului de pe lângă tribunale nu vor mai elibera confirmarea depunerii declarației pe propria răspundere privind beneficiarii reali.

Informații suplimentare pot fi accesate la secțiunea Beneficiari reali click aici

REVEDEȚI PREZENTAREA
Beneficiar Real ONRC
Articolul precedentANPIS (important) – anunț acordare indemnizație pentru timp redus de munca (iunie 2021)
Articolul următorITM – deficiențe depistate in urma controalelor efectuate pe domeniile: creșterea animalelor, activități de curierat, construcții, etc.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.