Tigris Expert RPA – programul ce își propune să descopere multe din erorile din contabilitate

0
966

Luni, 7 decembrie 2020, de la ora 11 va avea loc lansarea produsului Tigris Expert RPA. Programul își propune să descopere multe din erorile din contabilitate și, astfel, să vă ajute să aveți evidența contabilă cât mai corectă.

Sunt aproximativ 40 de chei de verificare și în mod sigur vă va fi util.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Invitati de marca vor fi: Cornel Grama, Romeo Negruț, Răzvan Bălteanu, iar moderator – Iolanda Roman.

Mai sunt doar cateva zile în care vă puteti înscrie la eveniment.

Link înscriere gratuităhttps://www.bigmarker.com/

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
PROGRAME CONTA
Articolul precedentBonificație impozit profit Trimestrul I (an 2020), achitată parțial – speta ANAF (nov. 2020)
Articolul următorCare este numărul de zile lucrătoare (și ore) pentru luna NOIEMBRIE 2020 – pentru CIM cu normă întreagă sau CIM cu timp parțial (util)
tigris-expert-rpa-programul-ce-isi-propune-sa-descopere-multe-din-erorile-din-contabilitateLuni, 7 decembrie 2020, de la ora 11 va avea loc lansarea produsului Tigris Expert RPA. Programul își propune să descopere multe din erorile din contabilitate și, astfel, să vă ajute să aveți evidența contabilă cât mai corectă. Sunt aproximativ 40 de chei de verificare...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.