AcasăNewsANOFM - un singur drum pentru serviciile AJOFM

ANOFM – un singur drum pentru serviciile AJOFM

În contextul actual, este important sa va protejați atât pe dumneavoastră cât și pe cei din jur și să evitați zonele aglomerate. Dorind să rămâna în legătură permanentă cu dumneavoastră, ANFOFM a implementat servicii on-line și comunicare electronică.

Mai jos regăsiți modalitățile de realizare a comunicării electronice între beneficiarii dreptului la indemnizaţia de şomaj, ai măsurilor de stimulare a angajatorilor finanţate din bugetul asigurărilor pentru şomaj, ai sumelor necesare pentru plata indemnizaţiei acordate ca urmare a reducerii sau întreruperii temporare a activității total sau parţial ca urmare a efectelor epidemiei COVID-19, precum şi ai măsurilor active de sprijin imediat pentru angajatorii a căror activitate a fost redusă sau întreruptă total sau parţial ca urmare a efectelor răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2 finanţate din bugetul asigurărilor pentru şomaj și agențiile pentru ocuparea forței de muncă județene și a muncipiului București.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE “SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Modalități de comunicare electronică – descarcă aici

Ghidul privind comunicarea electronică poate fi consultat – aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Prezentarea schematică a pașilor de urmat – descarcă aici

Adresele e-mail pentru transmiterea documentelor – vezi aici

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE “SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
În contextul actual, este important sa va protejați atât pe dumneavoastră cât și pe cei din jur și să evitați zonele aglomerate. Dorind să rămâna în legătură permanentă cu dumneavoastră, ANFOFM a implementat servicii on-line și comunicare electronică. Mai jos regăsiți modalitățile de...ANOFM - un singur drum pentru serviciile AJOFM
error: Conținutul este protejat !!