AcasăCodul munciiCondiționarea întoarcerii la muncă a salariatului de prezentarea unui test negativ SARS-Cov-2...

Condiționarea întoarcerii la muncă a salariatului de prezentarea unui test negativ SARS-Cov-2 – excesivă

Avocatul Poporului consideră excesivă condiționarea întoarcerii la muncă a salariatului de prezentarea unui test negativ SARS-Cov-2 – solicitare emisa deja către Ministerul Muncii.

Avocatul Poporului, prin Biroul Teritorial Brașov, s-a sesizat din oficiu și solicită Ministerului Muncii și Protecției Sociale ca, prin Inspecția Muncii, să intervină la nivel național, în vederea informării angajatorilor cu privire la faptul că o condiționare a salariatului, la momentul întoarcerii la locul de muncă, de efectuarea și prezentarea unui test negativ SARS-CoV-2, este o măsură excesivă, impusă în afara cadrului legal, de natură să atragă sancțiunile legale în materie.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

În opinia Avocatului Poporului, condiționarea salariatului, la momentul întoarcerii la locul de muncă, de efectuarea și prezentarea unui test negativ SARS- CoV-2 este o măsură excesivă, impusă în afara cadrului legal, atât persoanelor care se întorc la locul de muncă după perioada de carantină, cât și persoanelor care au fost la un moment dat pozitive, însă, după ce au parcurs procedurile și traseul reglementat de lege, sunt considerate vindecate.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Avocatul Poporului consideră excesivă condiționarea întoarcerii la muncă a salariatului de prezentarea unui test negativ SARS-Cov-2 – solicitare emisa deja către Ministerul Muncii. Avocatul Poporului, prin Biroul Teritorial Brașov, s-a sesizat din oficiu și solicită Ministerului Muncii și Protecției Sociale ca,...Condiționarea întoarcerii la muncă a salariatului de prezentarea unui test negativ SARS-Cov-2 - excesivă
error: Conținutul este protejat !!