AcasăNewsONRC - triajul epidemiologic și dezinfectarea mâinilor sunt obligatorii (la intrarea în...

ONRC – triajul epidemiologic și dezinfectarea mâinilor sunt obligatorii (la intrarea în sediile ONRC/ORCT)

Potrivit unui comunicat oficial, in vederea intrării în sediile ONRC/ORCT sunt obligatorii triajul epidemiologic și dezinfectarea mâinilor. Triajul epidemiologic nu implică înregistrarea datelor cu caracter personal şi constă în:

– măsurarea temperaturii prin termometru non-contact (temperatura înregistrată nu trebuie să depăşească 37,3oC);
– observarea semnelor şi simptomelor respiratorii (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată).

În cazul în care temperatura înregistrată depăşeşte 37,3oC, se recomandă repetarea măsurării temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Dacă se constată menţinerea unei temperaturi peste 37,3oC sau/şi prezenţa altor simptome respiratorii, persoanei nu i se permite accesul în incintă.

Dacă temperatura înregistrată nu depăşeşte 37,3oC, iar persoana nu prezintă alte simptome respiratorii, i se permite accesul doar însoţită de către o persoană din sediu şi după înregistrarea biroului/ camerei/ departamentului unde va merge.

Obligațiile de mai sus – sunt stabilite prin Ordinul comun al Ministrului Sănătății și al Ministrului Afacerilor Interne nr. 874/81/22.05.2020DESCARCA DE AICI – privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă.

NOU – Care este nivelul sancțiunii pentru persoanele care nu poartă mască de protectie – precizări oficiale – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Potrivit unui comunicat oficial, in vederea intrării în sediile ONRC/ORCT sunt obligatorii triajul epidemiologic și dezinfectarea mâinilor. Triajul epidemiologic nu implică înregistrarea datelor cu caracter personal şi constă în: - măsurarea temperaturii prin termometru non-contact (temperatura înregistrată nu trebuie să depăşească 37,3oC); - observarea semnelor şi...ONRC - triajul epidemiologic și dezinfectarea mâinilor sunt obligatorii (la intrarea în sediile ONRC/ORCT)
error: Conținutul este protejat !!