AcasăCodul munciiProcedura acordare cadouri în bani angajaților, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști...

Procedura acordare cadouri în bani angajaților, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști – model cu anexe (2020)

Mulțumită colegilor de pe grup (Gabi Jeler), va supunem atentiei un model de procedura (foarte utila in aceasta perioada) – cu privire la modalitatea de acordare a avantajelor catre salariati (in bani), cu prilejul Sfintelor Sarbatori de Paști .

Speram sa va fie de folos – deoarece avem acolo si baza legala aferenta. Cum spune si colega noastra – de Sfintele Pasti – sa le amintim angajatorilor ca pot oferi 150 lei pentru fiecare angajat (cu activitate suspendata sau nu) , cadou mai pretios anul acesta decat in alt an . Sarbatorile sa va gaseasca sanatosi ! DOAMNE AJUTA!

PENTRU A DESCARCA PROCEDURA CU ANEXE (AVANTAJE BANI) – CLICK AICI

MULTUMIM pentru fisierGABI JELER SI ECHIPA

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

ALTE ARTICOLE UTILE:

– Informare angajatori și ITM înregistrare concedii medicale (oficial FNPMF – medici familie) – click aici
– NEWS – Poliția verifică în Revisal adeverințele de circulație eliberate de angajator (CIM suspendate) – click aici
OFICIAL (răspuns) – indemnizația de 75% (șomaj tehnic) poate fi suplimentată ! – click aici

18 COMENTARII

  1. […] – INSTRUCȚIUNI pentru completarea OPME (ordinului de plata multiplu electronic) – oficial – click aici – Unde verific CUI-ul/CIF-ul unei firme? Unde verific situația (financiară, fiscală) a unei firme? – surse culegere informații 2020 – CLICK AICI – Decizie de încetare a suspendării contractului individual de muncă – scoatere din șomaj tehnic (model) – click aici – OUG nr. 48/2020 – amânare depunere situații financiare/bilanț la 2019 (SRL și ONG) până la 31.07.2020, plus alte măsuri fiscale – click aici – Pași în REVISAL pentru prelungire șomaj tehnic – până la 14.05.2020 (ca urmare a extinderii S.U.) – click aici – Procedura acordare cadou în bani cu ocazia Sfintelor Paști – pentru copiii minori ai angajaților (2020) – CLICK AICI – Procedura acordare cadouri în bani angajaților, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști – model cu anexe (2020) – click aici […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Mulțumită colegilor de pe grup (Gabi Jeler), va supunem atentiei un model de procedura (foarte utila in aceasta perioada) - cu privire la modalitatea de acordare a avantajelor catre salariati (in bani), cu prilejul Sfintelor Sarbatori de Paști . Speram sa va fie de...Procedura acordare cadouri în bani angajaților, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști - model cu anexe (2020)
error: Conținutul este protejat !!