ANOFM anunță stabilirea unui nou număr unic de apel pentru informarea cetățenilor cu privire la șomajul tehnic

0
422

Începând cu data de 14 aprilie 2020, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă pune la dispoziția cetățenilor un nou număr unic de telefon – 021.444-0000, la care aceștia pot suna pentru a obține informații suplimentare cu privire la șomajul tehnic și la facilitățile acordate prin prevederile Legii nr.19/2020.

Noul număr de telefon, operat în parteneriat cu Telekom România, optimizează serviciul de informare efectuat de ANOFM, scurtând timpii de așteptare. Astfel, încă din faza de inițiere a apelului, cetățenii vor putea fi repartizați către operatorii call-centerului, în funcție de categoria în care se încadrează.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Call-centerul va funcționa în același interval orar ca și până în prezent, respectiv între orele 09:00 – 16:00 de luni până joi și vineri între 09:00 – 13:00.

ANOFM reamintește faptul că angajatorii au la dispoziție platforma digitală https://aici.gov.ro pentru încărcarea documentelor necesare acordării șomajului tehnic pentru angajații cărora li s-a suspendat temporar contractul individual de muncă din inițiativa angajatorului, potrivit art. 52 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 53/2003 – Codul Muncii, cu modificările și completările ulterioare.

NEWS – se vor înrola în REVISAL toți angajații plătiți/angajați de statul român (funcționarii publici) – click aici

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va depune, în continuare, toate eforturile și demersurile necesare, astfel încât toate solicitările din partea cetățenilor să fie rezolvate într-un timp cât mai scurt și mai eficient, propunandu-și să vină în întâmpinarea problemelor românilor astfel încât relaționarea dintre instituție și cetățeni să se facă într-un mod cât mai profesionist și modern.

Informare angajatori și ITM înregistrare concedii medicale (oficial FNPMF – medici familie) – click aici

NEWS – Poliția verifică în Revisal adeverințele de circulație eliberate de angajator (CIM suspendate) – click aici

REVEDEȚI PREZENTAREA
Stare de Urgenta 2020
Articolul precedentNEWS – se vor înrola în REVISAL toți angajații plătiți/angajați de statul român (funcționarii publici)
Articolul următorProcedura acordare cadouri în bani angajaților, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști – model cu anexe (2020)
Începând cu data de 14 aprilie 2020, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă pune la dispoziția cetățenilor un nou număr unic de telefon - 021.444-0000, la care aceștia pot suna pentru a obține informații suplimentare cu privire la șomajul tehnic și la facilitățile...anofm-anunta-stabilirea-unui-nou-numar-unic-de-apel-pentru-informarea-cetatenilor-cu-privire-la-somajul-tehnic

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.