Cum să stai la curent cu noutățile contabil-fiscale și în 2020 – pagini/grupuri, plus alte opțiuni (recomandări rețele sociale)

1
442

După cum am precizat si anul trecut, suntem de părere ca în ziua de azi trebuie sa fii la curent cu tot ce se întâmpla în domeniul contabil-fiscal, ca astfel sa iți poți anunța clienții cât mai repede – și asta trebuie sa o faci zilnic. Pentru asta iți recomandam sa te abonezi la newsletter-ul nostru (căsuța stânga – sub mențiunea – ABONEAZĂ-TE LA ÎNSEMNĂRI), sau la sistemul de notificări livedetalii aici – iar știrile noastre zilnice vor ajunge la tine foarte repede.

Probabil va întrebați de ce la amândouă, sau de ce și la pagina – Contabili si resurse pentru ei (41.000 like-uri) ? Pai… din cauza că, este posibil ca în anumite perioade , una din ele sa nu aducă știrea cum trebuie la voi, din diverse motive, însa știrea este adusa de alta opțiune 🙂 .

IAR ÎN SITUAȚIA ÎN CARE AI DIVERSE PROBLEME CONTABIL FISCALE, PE CARE NU POȚI SA LE REZOLVI SINGUR – IȚI RECOMANDAM GRUPUL NOSTRU DE DISCUȚIICONTABILI PE FACEBOOKCU PESTE 21.601 DE COLEGI, SAU GRUPUL CONTABILUL ISTET – cu cca. 7.065 colegi.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Nu uitati insa si de celelalte locuri de intalnire (online) ale noastre:

– Grupul „Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii” – cu peste 10.750 de colegi – click aici
– Grupul „CONSULTANTI FISCALI” – cu peste 4.251 de colegi – click aici
– Grupul de LinkedIn click aici (751 colegi)
– Grupul AUDITORI FINANCIARI – GRUP – click aici – cu peste 1.573 de colegi
– Grupul de contabilitate contacafe_club linkcu peste 5.800 de colegi

Speram sa va fie de folos.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Recomandari pentru contabili
Articolul precedentDeclarație în conformitate cu prevederile art. 30 din Legea contabilității nr. 82/1991 (dosar bilanț 31.12.2019) – model 2020
Articolul următorONRC (informare 2020) – cine depune declarația privind beneficiarii reali, nivel contravenții nedepunere, etc.
După cum am precizat si anul trecut, suntem de părere ca în ziua de azi trebuie sa fii la curent cu tot ce se întâmpla în domeniul contabil-fiscal, ca astfel sa iți poți anunța clienții cât mai repede - și asta trebuie sa o...cum-sa-stai-la-curent-cu-noutatile-contabil-fiscale-si-in-2020-pagini-grupuri-plus-alte-optiuni-recomandari-retele-sociale

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.