AcasăReglementari contabileRăspuns oficial ANAF - cu privire la obligația de dotare cu case...

Răspuns oficial ANAF – cu privire la obligația de dotare cu case de marcat electronice fiscale (cod CAEN 3109 și cod CAEN 4332)

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei raspunsul oficial al ANAF cu privire la urmatoarele 2 intrebari:

– Firma productie mobilier, cod CAEN 3109 – preia comanda de la client, persoana f1zica sau jundica, inche1e contract, incaseaza un avans, achizitioneaza materii prime: executa mob1lierul, il transporta la domiciliul clientului, executa montajul acestuia, ofera garantie, incaseaza diferenta de pret prevazuta in contract. Are obligatia de a se dota cu aparat de marcat electronic fiscal?

– Firma cod caen 4332, tamplarie termopan – preia comanda de la client, persoana fizica sau juridica, incheie contract, incaseaza un avans, achizitioneaza de la firma producatoare tamplaria de termopan, achizitioneaza alte materii prime necesare, o asambleaza, o transporta la domiciliul clientului, executa montajul acesteia, ofera garantie, incaseaza diferenta de pret prevazuta in contract. Are obligatia de a se dota cu aparat de marcat electronic fiscal?

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

PENTRU A DESCARCA RASPUNSUL OFICIAL ANAF (05.08.2019) – CLICK AICI

UTIL – Tabel comparativ OUG 28/1999 (case marcat) – ca urmare a modificărilor şi completărilor aduse de Legea nr. 136/2019 – click aici

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Multumita colegilor de pe grupul - Contabili pe Facebook - va supunem atentiei raspunsul oficial al ANAF cu privire la urmatoarele 2 intrebari: - Firma productie mobilier, cod CAEN 3109 - preia comanda de la client, persoana f1zica sau jundica, inche1e contract, incaseaza un...Răspuns oficial ANAF - cu privire la obligația de dotare cu case de marcat electronice fiscale (cod CAEN 3109 și cod CAEN 4332)
error: Conținutul este protejat !!