ATENȚIE – portalul pentru depunerea on-line a Revisal (REGES), nefuncțional aproximativ 2 ore

1
518

Datorită unor lucrări planificate de mentenanță, în data de 29 Martie 2019, începând cu ora 14:00, portalul pentru depunerea on-line a registrului general de evidență a salariaților REGES va fi indisponibil temporar pentru aproximativ 2 ore.

Acest aspect reiese din mesajul postat recent pe – https://reges.inspectiamuncii.ro/ (dupa cum se observa si in poza de mai sus). Inspectia muncii – va mulțumeste anticipat pentru înțelegere.

PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Nota redactie – intrucat mentenanta nu a fost anuntata anterior, este posibil ca lucrarile sa fie la o problema recent aparuta.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

INFORMATIE NOUA – ULTIMA ORĂ – 30 aprilie 2019, zi liberă pentru salariații din sectorul public (oficial) – click aici

REVEDEȚI PREZENTAREA
Salarizare
Articolul precedentULTIMA ORĂ – 30 aprilie 2019, zi liberă pentru salariații din sectorul public (oficial)
Articolul următorSinteza săptămânii 25.03.2019 – 29.03.2019 – clarificări Registru ONG (ANAF), ghiduri noi de la ANAF (D 230), modele și spețe bilanț la 31.12.2018, etc.
atentie-portalul-pentru-depunerea-on-line-a-revisal-reges-nefunctional-aproximativ-2-oreDatorită unor lucrări planificate de mentenanță, în data de 29 Martie 2019, începând cu ora 14:00, portalul pentru depunerea on-line a registrului general de evidență a salariaților REGES va fi indisponibil temporar pentru aproximativ 2 ore. Acest aspect reiese din mesajul postat recent pe...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.