ULTIMA ORĂ – 30 aprilie 2019, zi liberă pentru salariații din sectorul public (oficial)

1
794

Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie 2019 să fie zi liberă pentru salariații din sectorul bugetar, potrivit unei hotărâri aprobate astăzi, având în vedere că miercuri, 1 mai, este zi liberă nelucrătoare conform Codului Muncii.

Măsura este adoptată și pentru recuperarea capacității de muncă a angajaților, dar și pentru stimularea turismului. Prevederile actului normativ nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă.

PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Pentru recuperarea zilei de 30 aprilie, instituţiile publice îşi vor prelungi timpul de lucru până la data de 31 mai, potrivit planificărilor stabilite.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

Sursa – Ministerul Muncii

REVEDEȚI PREZENTAREA
Salarizare
Articolul precedentCNAS – comunicat de presa în atenția angajatorilor – ce categorii de persoane sunt coasigurații salariaților (2019)
Articolul următorATENȚIE – portalul pentru depunerea on-line a Revisal (REGES), nefuncțional aproximativ 2 ore
ultima-ora-30-aprilie-2019-zi-libera-pentru-salariatii-din-sectorul-public-oficialGuvernul a stabilit ca data de 30 aprilie 2019 să fie zi liberă pentru salariații din sectorul bugetar, potrivit unei hotărâri aprobate astăzi, având în vedere că miercuri, 1 mai, este zi liberă nelucrătoare conform Codului Muncii. Măsura este adoptată și pentru recuperarea capacității...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.