ANAF (Call Center oficial) – în situația în care linia este ocupată, reveniți cu un nou apel telefonic

0
453

Având în vedere fluxul mare de apeluri telefonice primite prin intermediul Call Center-ului oficial al ANAF, institutia are rugămintea ca în situația în care linia este ocupată să reveniți cu un apel telefonic. ANAF vă asigură că face toate eforturile pentru a prelua apelurile dumneavoastră.

CabinetExpert.ro va reaminteste ca numarul de telefon pentru Call Center-ul oficial al ANAF este – 031/40.39.160. Este posibil ca aglomeratia existenta sa fie generata de multiplele apeluri in legatura cu deunerea Declaratiei Unice (n.r.), al carui termen se apropiedetalii aici.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Sursa stire si foto – ANAF Facebook

REVEDEȚI PREZENTAREA
ANAF
Articolul precedentExistă termen limită pentru predarea memoriei fiscale pentru casele de marcat vechi (înlocuite cu cele cu jurnal electronic) ?
Articolul următorANAF – reglementările Uniunii Europene în domeniul fiscal și în domeniul vamal nu se vor mai aplica în UK (INFO BREXIT)
anaf-call-center-oficial-in-situatia-in-care-linia-este-ocupata-reveniti-cu-un-nou-apel-telefonicAvând în vedere fluxul mare de apeluri telefonice primite prin intermediul Call Center-ului oficial al ANAF, institutia are rugămintea ca în situația în care linia este ocupată să reveniți cu un apel telefonic. ANAF vă asigură că face toate eforturile pentru a prelua apelurile...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.