ANAF – reglementările Uniunii Europene în domeniul fiscal și în domeniul vamal nu se vor mai aplica în UK (INFO BREXIT)

0
383

La data de 30 martie 2019, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord (UK) va deveni țarã terțã dacă nu va ratifica Acordul de retragere (scenariul „no-deal”), iar reglementãrile Uniunii Europene în domeniul fiscal și în domeniul vamal nu se vor mai aplica UK . Astfel, instituțiile, companiile și cetãțenii se vor confrunta cu schimbãri semnificative începând cu această dată, în relația cu Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord (UK).

Informațiile detaliate din notificãrile elaborate de cãtre Comisia Europeanã sunt publicate pe pagina web a Agenției Naționale de Administrare Fiscalã – www.anaf.ro, secțiunea “Info UE”.

De asemenea, informații se regãsesc și pe pagina web a Ministerului Finanțelor Publice, secțiunea „Info TVA” si pe pagina web a Comisiei Europene privind impozitarea și uniunea vamalã, respectiv:

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

https://ec.europa.eu/taxation_customs/index_en
https://ec.europa.eu/taxation_customs/uk_withdrawal_en
https://ec.europa.eu/…/leaflet-brexit-customs-guide-for-bus…
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-19-901_en.htm

Sursa info si foto – ANAF Facebook.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.