AcasăSituatii financiare anualeBilanț ONG la 31.12.2018 (asociație, fundație, federație) - care este termenul/data limită...

Bilanț ONG la 31.12.2018 (asociație, fundație, federație) – care este termenul/data limită de depunere în anul 2019

Potrivit OMFP 10/03.01.2019 – privind principalele aspecte legate de întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale şi a raportărilor contabile anuale ale operatorilor economici la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, precum și pentru reglementarea unor aspecte contabile (MO 35 din 14.01.2019) – text integral aici – in anul 2019 (pentru anul fiscal 2018), termenul pentru depunerea situaţiilor financiare anuale de catre persoanele juridice fără scop patrimonial, la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice este următorul:

pentru persoane (entitatile) prevăzute la art. 1 (alin. 1-3) din Legea nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, 120 de zile de la încheierea exerciţiului financiar – adica 02.05.2019.

UPDATE – Bilanț ONG la 31.12.2018 – MFP/ANAF a publicat azi PDF-ul inteligent necesar pentru generarea formularelor – click aici

Termen depunere bilanț la 31.12.2018 – în anul fiscal 2019 (situații financiare/raportări contabile – pentru societati comerciale, etc.) – info – CLICK AICI

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

21 COMENTARII

  1. Buna ziua ! Am o speta : la bilanturile de la ONG-uri nu mai aduna pozitia cu donatiile din F20 pag.1.C1 pentru anul trecut, ceea ce imi denatureaza rezultatul anului trecut… Modific totalul activitatii de venituri si il trec cu tot cu donatii? Multumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura