Înștiințare clienți depunere A4200 (case de marcat noi) – serviciu contra cost prestat de cabinet/firma contabilitate

3
740

Multumita colegilor de pe grupurile de Facebook, va supunem atentiei un model de informare ce poate fi inaintata catre clienti, pentru a-i informa cu privire la noile obligati ce survin odata cu implementarea, incepand cu data de 01.11.2018, a noilor case de marcat cu jurnal electronic.

Speram sa va fie de folos – iar pe buna dreptate, dupa cum spun si colegii de pe grupuri, trebuie sa facem mentiunea ca NU ESTE RESPONSABILITATEA CONTABILULUI – aceasta noua obligatie declarativa.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE INFORMARE – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

UPDATE (oficial) – Termenele de depunere a declarațiilor pentru casele de marcat – A4200, A4203, F4109 (plus pașii necesari) – click aici

Articolul precedentProcedura completă de acordare cadou în bani angajaților – cu ocazia zilei de 19 noiembrie (Ziua Bărbatului)
Articolul următorExecutarea titlurilor executorii reprezentând amenzi persoane juridice – speță ANAF (2018)

3 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.