AcasăCECCARCECCAR - măsuri statutare pentru cei care nu și-au achitat cotizațiile profesionale...

CECCAR – măsuri statutare pentru cei care nu și-au achitat cotizațiile profesionale pe anul 2018 sau nu au depus Raportul

Începând de astăzi, filialele CECCAR din țara – au început sa trimită mail-uri, special in atenția membrilor care nu și-au achitat cotizațiile profesionale pe anul 2018, fie nu au depus on-line Raportul de activitate pe anul anterior.

In mail-urile trimise, CECCAR reaminteste că – în conformitate cu Normele CECCAR în vigoare, toți membrii înscriși în Tabloul Corpului, indiferent de statut activ sau inactiv, au obligația depunerii pe platforma www.raport.ceccar.ro a Raportului anual de activitate și Declarația privind forma de desfășurare a profesiei în anul curent și plata cotizațiilor fixe și variabile.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS) – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI.

In final, CECCAR roagă insistent membrii in cauza, sa procedeze la îndeplinirea acestor obligații declarative în cel mai scurt timp, deoarece, în caz contrar – se vor aplica măsurile statutare.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!