AcasăCodul munciiIMPORTANT - nu uitați să operați în Revisal (până la 31.03.2018), creșterea...

IMPORTANT – nu uitați să operați în Revisal (până la 31.03.2018), creșterea salariului minim, începând cu 01.01.2018

Hotărârea Guvernului Romaniei numarul 846/29.11.2017 – pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată – text integral – publicata in Monitorul Oficial nr. 950/29.11.2017, impune marirea salariului minim de la 01.01.2018, iar pentru a ne alinia prevederilor precizate mai sus trebuie sa operam si modificări in Revisal .

În contextul trecerii contributiilor la pensii (CAS) si sanatate (CASS) in totalitate in sarcina angajatilor, modificarile la salariile brute pot fi transmise in Revisal, de catre angajatori, prin exceptie pana la finele lunii martie 2018, asa cum s-a stabilit prin H.G. nr.905/2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor. De asemenea, exceptia se refera si la alte modificari ale salariului de baza lunar brut, indemnizaţiilor, sporurilor si adaosurilor care se vor produce pana la sfarsitul lunii martie in sensul in care si acestea se vor transmite tot pana la 31.03.2018 ( art. 13 alin.2) – sursa ITM Salaj.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

RECOMANDARILE NOASTRE:

– incercati sa operati modificarile in Revisal inainte de termenul limita, pentru ca este mai sigur asa (posibile blocaje pe site-ul Inspectiei Muncii) – detalii oficiale aici;
– nu uitati de intocmirea deciziilor colective (este legal asa) – model si clarificari oficiale aici
– un model pentru act adițional CIM – pentru majorare salariu minim angajat, începând cu 01.01.2018 – gasiti aici – CLICK AICI, iar informare anterioara AA aici – LINK.
– pentru justificarea motivului intocmirii deciziilor colective sau a AA – click aici (sursa oficiala nr. )

IMPORTANT – MODELE DOCUMENTE PENTRU ALINIEREA SALARIILOR BRUTE, ARTICOLE DIN SURSE OFICIALE, PRECIZARI UTILE – CLICK AICI

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

3 COMENTARII

  1. In revisal se opreaza toate cresterile de salarii nu numai cel minim, eu asa procedez
    in ideea ca am o oglinda a fiecarui salariat si ca viramentele catre anaf se pot usor verifica, am o cheie de control nu?

  2. Nu asta am spus, am comentat adeverinta de vechime care ati postat-o si pe care doresc sa o inlocuiti cu adeverinta de vebituri brute per salariat, deci fiti atenti la nuanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!