AcasăCodul munciiAdeverință din care reiese numărul de zile de concediu medical avute în...

Adeverință din care reiese numărul de zile de concediu medical avute în ultimele 12/24 luni – model oficial 2018 (OMS 15/2018)

Dupa cum stiti, in MONITORUL OFICIAL NR. 31 din 12 ianuarie 2018, a fost publicat ORDINUL COMUN AL MINISTERULUI SĂNĂTĂŢII Nr. 15/05.01.2018 si al CASEI NAŢIONALE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE NR. 1311/29.12.2017text integral – pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate.

Potrivit actului normativ (ART. 8 – (1)) – asiguraţii beneficiază de concedii şi indemnizaţii, în baza certificatului medical eliberat de medicul curant, conform reglementărilor în vigoare, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii: b) prezintă adeverinţa de la plătitorul de indemnizaţii din care să reiasă numărul de zile de concediu de incapacitate temporară de muncă avute în ultimele 12/24 de luni, cu excepţia urgenţelor medicochirurgicale sau a bolilor infectocontagioase din grupa A.

Avand in vedere cele de mai sus – va propunem spre download – modelul editabil (conform ordinului).

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE ADEVERINTA – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

4 COMENTARII

  1. […] IMPORTANT – Adeverinta anexa 2 la ordinul 1549/2018 – se elibereaza salariatului pentru casa de sanatate in cazul in care persoana nu apare asigurata in sisitem, pentru a putea dovedi calitatea de asigurat (art 8 din ordin) ACEASTA ADEVERINTA NU INLOCUIESTE ADEVERINTA CU NUMARUL DE ZILE CM – ANEXA 7 DIN ORDINUL 15_1311/2018 – MODEL AICI. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!