Tabel comparativ pentru Titlul III “Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor” din Codul fiscal – 2017 vs. 2018

0
316

Va supunem atentiei un material oficial, de 4 pagini, elaborat de – DGRFP Brasov – ce prezinta un tabel comparativ pentru TITLUL III IMPOZITUL PE VENITURILE MICROÎNTREPRINDERILOR, urmare a modificărilor aduse de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 79/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal – în vigoare cu 1 ianuarie 2018 .

Speram sa va fie de folos si multumiri institutiei pentru posibilitatea preluarii. UTIL – Microîntreprinderi 2018 – ce plafon/prag se aplică, ce cote se aplică, care este baza impozabilă, cum se declară (info modificări fata de 2017) click aici.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

PENTRU A DESCARCA TABELUL COMPARATIV – CLICK AICI

Articolul precedentDepunere declarații la ANAF în 2018 – unde verificam starea declarației depuse, cum procedam când nu primim recipisa, retransmitem sau nu dacă nu s-a descarcat recipisa de confirmare a depunerii (INFO)
Articolul următorInformarea în atenția organizatorilor de jocuri de noroc cu privire la exploatarea mijloacelor de joc de noroc tip slot-machine în agențiile de pariuri

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.