Pagini și grupuri de Facebook, plus alte opțiuni – pe care vi le recomandăm pentru a sta la curent cu noutățile contabil-fiscale

Cum am mai spus, suntem de parere ca in ziua de azi trebuie sa fii la curent cu tot ce se intampla in domeniul contabil-fiscal, ca astfel sa iti poti anunta clientii cat mai repede – si asta trebuie sa o faci zilnic. Pentru asta iti recomandam sa te abonezi la newsletter-ul nostru (casuta stanga – sub mentiunea – ABONEAZA-TE LA INSEMNARI), sau la noul sistemul de notificari livedetalii aici – iar stirile noastre zilnice vor ajunge la tine foarte repede.

Probabil va intrebati de ce la amândouă, sau de ce si la pagina – Contabili si resurse pentru ei ? Pai… din cauza ca, este posibil ca in anumite perioade , una din ele sa nu aduca stirea cum trebuie la voi, din diverse motive, insa stirea este adusa de alta optiune 🙂 .

IAR IN SITUATIA IN CARE AI DIVERSE PROBLEME CONTABIL FISCALE, PE CARE NU STII SA LE REZOLVI SINGUR – ITI RECOMANDAM GRUPUL NOSTRU DE DISCUTIICONTABILI PE FACEBOOKCU PESTE 12.000 DE COLEGI. DACA NU POTI VIZUALIZA GRUPUL – VINO PE GRUPUL CONTABILUL ISTET.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOTELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STANGA JOS) – SI ABONEAZA-TE LA NOTIFICARI. DE CATE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECAT LA CEI CARE NU SUNT ABONATI.

Nu uitati insa si de celelalte locuri de intalnire (online) ale noastre:

– Grupul de contabilitate contacafe_club linkcu peste 5.831 de colegi
– Grupul “CONSULTANTI FISCALI” – cu peste 1.843 de colegi – click aici
– Grupul “Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii” – cu peste 7.180 de colegi – click aici

Speram sa va fie de folos.