AcasăCodul munciiNecesar în procesul de evaluare a salariaților - instrucțiuni privind modul de...

Necesar în procesul de evaluare a salariaților – instrucțiuni privind modul de cuantificare a nivelurilor de performanță (model gratuit)

Dupa cum am spus si in articolul anterior pe subiect, in conformitate cu prevederile Legii nr. 53/24.01.2003 – privind Codul Munciitext integral aici – la sfarsitul fiecarui an trebuie realizata evaluarea performantelor profesionale ale salariatilor ce fac parte din efectivul de personal al angajatorului (SRL/SA/PFA, etc.).

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va spunem atentiei un fisier foarte util, ce contine instrucțiuni privind modul de cuantificare a nivelurilor de performanță – la nivelul unui angajator (EXPLICATIA PUNCTARII PENTRU 10 CRITERII).

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE INSTRUCTIUNI – CLICK AICI

Fisierul se poate asimila ca o anexa la Regulamentul Intern al angajatorului, in cazul in care nu exista, sau puteti actualiza fisierele atasate Regulamentului Intern pe aceasta tema (poate cele postate de noi pana acum).

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

IMPORTANT:
– ARTICOLE, INFORMATII OFICIALE SI MODELE DOCUMENTE PENTRU REALIZAREA CORECTA A PROCEDURII DE NEGOCIERE A SALARIILOR BRUTE – CLICK AICI
– MODEL DECIZIE COLECTIVA MAJORARE SALARIU MINIM – CLICK AICI
– MODEL ACT ADITIONAL (MAJORARE MINIM DIN 01.01.2017) – CLICK AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!