AcasăLegislatie actualizataOMFP 3103/2017 - privind aprobarea Reglementărilor contabile pentru persoanele juridice fără scop...

OMFP 3103/2017 – privind aprobarea Reglementărilor contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial (nou)

Va informam pe aceasta cale ca, in MONITORUL OFICIAL NR. 984 din 12 decembrie 2017, a fost publicata ORDINUL MINISTERULUI FINANŢELOR PUBLICE Nr. 3103 din 24 noiembrie 2017 – privind aprobarea Reglementărilor contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial.

Avand in vedere cele de mai sus, va supunem atentiei textul integral al acestuia, precum si cateva precizari, toate acestea cu sprijinul AJFP Dambovita (institutie carei aii multumim pentru posibilitatea preluarii informatiilor).

PENTRU A DESCARCA OMFP 3103/2017 – CLICK AICI

Detalii OMFP 3103/2017 – Reglementări contabile pentru organizaţiile non-profit:

– Având în vedere modificările reglementărilor contabile intervenite de la data emiterii vechii reglementări privind contabilitatea ONG-urilor (OMEF nr. 1969/2007), anumite prevederi au trebuit a fi actualizate.
– O modificare importantă adusă constă în eliminarea notelor explicative din componenţa situaţiilor financiare anuale. Astfel, persoanele juridice fără scop patrimonial întocmesc situaţii financiare anuale, care se compun din bilanţ şi contul rezultatului exerciţiului.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!