AcasăCodul munciiCASS pentru diferențe salariale - speță oficială ANAF (2017)

CASS pentru diferențe salariale – speță oficială ANAF (2017)

Intrebare – Se datoreaza contribuţia de asigurari sociale de sanatate pentru diferentele salariale reprezentand suplimentul treptei de salarizare/suplimentul postului, stabilite in baza unor hotarari judecatoresti definitive?

Raspuns – Potrivit Codului fiscal, in baza de calcul al contribuției individuale de asigurări sociale de sănătate sunt cuprinse si sume reprezentând diferențe de salarii stabilite în baza unor hotărâri judecătorești rămase definitive.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Prin urmare, pentru diferentele salariale reprezentand suplimentul treptei de salarizare si suplimentul postului stabilite in baza unor hotarari judecatoresti definitive se datoreaza contributia de asigurari sociale de sanatate.

Baza legalaLegea nr 227 / 2015 articolul 157 alin.(1) lit k)

Sursa – anaf.ro – Speta publicata la data 20.04.2017 (Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor)

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!