AcasăNewsÎntâlnire de lucru pe tema transferului contribuțiilor sociale de la angajator la...

Întâlnire de lucru pe tema transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat – între Guvern și sindicate

În urma întrevederii din data de 12 septembrie 2017, întâlnire prezidată de către dnul Prim Ministru Mihai Tudose, s-a stabilit organizarea unei întâlniri de lucru pe tema transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat. Ca urmare, în 12.09.2017, Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social a transmis o invitație pentru întânirea mai sus menționată.

Întâlnirea a fost convocată pentru miercuri 20.09.2017, începând cu ora 12.00 la sediul Guvernului României.

UPDATe 21.09.2017 – Transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat – concluzii întâlnire Guvern – Sindicate – click aici

Conform deciziei Dnului Prim Ministru la întâlnire vor participa: dnul Viceprim-Ministru Marcel Ciolacu, dna Lia-Olguța Vasilescu – Ministrul Muncii și al Justiției Sociale, Dnul Tudorel Toader – Ministrul Justiției, dnul Ionuț Mișa – Ministrul Finanțelor Publice și dnul Gabriel Petrea – Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Sursa – Blocul National Sindical

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!