AcasăReglementari contabileStabilirea creanțelor fiscale sub rezerva verificării ulterioare - speță oficială ANAF

Stabilirea creanțelor fiscale sub rezerva verificării ulterioare – speță oficială ANAF

Intrebare – O declarație de impunere depusă la organul fiscal competent poate să nu fie luată în considerare?

Raspuns – Potrivit Codului de procedură fiscală in situaţia în care în timpul inspecţiei fiscale contribuabilul/plătitorul depune sau corectează declaraţia de impunere aferentă perioadelor şi creanţelor fiscale ce fac obiectul inspecţiei fiscale, aceasta nu va fi luată în considerare de organul fiscal.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Baza legala

– Legea nr 207 / 2015 articolul 105 alin.8

Sursa – anaf.ro – Speta publicata la data 30.12.2016 (Acesta nu reprezinta un act administrativ fiscal in sensul art. 41 din Codul de Procedura Fiscala sau un act administrativ de autoritate in sensul art. 1 din legea 554/2004 a contenciosului administrativ si nu este opozabil tertilor)

1 COMENTARIU

  1. Anaf Iași a obligat firma la plata debitului de 321208 lei, reprezentând Obligaţii cu 40 de salariaţi, pe perioada 2010-2017, dar conform situației emisă de ITM, firma pe această perioadă nu a avut niciun salariat.
    Vă rugăm să ne redați procedura și temeiul pentru rectificarea debitului ilegal și a accesoriilor aferente. Vă mulțumim anticipat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!