AcasăNewsAntifrauda (DGAF) a continuat operațiunea BALLROOM - date operative oficiale

Antifrauda (DGAF) a continuat operațiunea BALLROOM – date operative oficiale

DGAF a continuat desfăşurarea de acţiuni de control operativ la societăţi care deţin spaţii cu destinaţie principală de organizare evenimente (nunţi, simpozioane, evenimente corporate etc.).

Principalul obiectiv de control a vizat verificarea modului de fiscalizare a sumelor încasate din închirierea spaţiului unde se desfăşoară evenimentul şi/sau prestările de servicii conexe (catering, servire băuturi, program artistic, DJ etc.).

În perioada 05 iulie – 11 iulie 2017 au fost verificaţi 285 contribuabili, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.187.679 lei (amenzi şi confiscări), respectiv:

– s-au aplicat 202 sancţiuni contravenţionale principale (166 amenzi şi 36 avertismente), valoarea totală a amenzilor fiind de 1.139.532 lei;
– s-au confiscat sume (numerar), venituri ilicite şi bunuri în valoare totală de 48.147 lei, din care:

 sume (numerar) în valoare de 10.695 lei;
 venituri ilicite în valoare de 34.603 lei;
 bunuri în valoare de 2.849 lei.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA “Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

– s-a dispus suspendarea activităţii a 4 contribuabili (din care, 1 pentru nerespectarea prevederilor OUG nr.28/1999 privind dotarea cu AMEF; 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.227/2015).

Astfel, de la începutul iniţierii acţiunii şi până în prezent, DGAF a verificat 504 contribuabili, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.892.254 lei (amenzi şi confiscări).

AFLA DE LA NOI (DIN SECTIUNEA AFERENTA) – TOATE CONTROALELE CE VOR AVEA LOC IN PERIOADA URMATOARE – CLICK AICI

Sursa – ANAF – SERVICIUL COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ŞI MASS-MEDIA

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

1 COMENTARIU

  1. Facute de ochii lumii. In alte tari pentru frauda firmele primesc un mare cadou : un lacat pe usa si adio firma. Plus despagubiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!