AcasăSituatii financiare anualeBilant ONG la 31.12.2016 - PDF inteligent oficial (ANAF), necesar pentru generarea...

Bilant ONG la 31.12.2016 – PDF inteligent oficial (ANAF), necesar pentru generarea formularelor

Pe site-ul oficial al ANAF a fost publicat PDF-ul inteligent oficial necesar pentru generarea S1014-S1015-S1016-S1017 – Situaţii financiare la 31 decembrie 2016 în conformitate cu Reglementările contabile pentru persoanele juridice fără scop patrimonial, aprobate prin OMEF nr. 1969/2007, precum şi cu OMFP nr.166/2017 .

Situaţiile financiare la 31 decembrie 2016 se depun la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice în format hârtie şi în format electronic sau se transmit în format electronic, având ataşată o semnătură electronică extinsă, în termen dedetalii termen aici.

PENTRU A DESCARCA PDF-UL OFICIAL (BILANT ONG) – CLICK AICI

Formatul electronic al situaţiilor financiare anuale şi al situaţiilor financiare anuale simplificate se obţine prin folosirea programului de asistenţă elaborat de Ministerul Finanţelor Publice, cu ajutorul căruia se generează un fişier de tip PDF având ataşat un fişier xml şi un fişier cu extensia zip.

Fişierul cu extensia zip va conţine raportul administratorilor, raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori, după caz, procesul–verbal al adunării generale privind aprobarea situaţiilor financiare anuale, precum şi declaraţia prevăzută la pct. 6 din Nota informativă, scanate alb-negru, lizibil, şi cu o rezoluţie care să permită încadrarea în limita a 9,5 MB a fişierului PDF la care este ataşat fişierul zip. Fişierul zip ataşat situaţiilor financiare anuale nu va conţine parolă.

ALTE FISIERE PUSE LA DISPOZITIE DE ANAFPE PAGINA OFICIALA.

„CabinetExpert.ro foloseste, dar va si recomanda cu incredere – cel mai bun program de facturare, gestiune si contabilitate primara – Smart Bill

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!