ANAF va avea acces la datele de identificare ale deținătorilor domeniilor cu extensia .ro

0
139

Agenția Națională de Administrare Fiscală și Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare în Informatică – I.C.I. Bucureşti vor semna un protocol de colaborare în vederea schimbului de informații .

Potrivit acestuia, ICI Bucureşti va pune la dispoziţia A.N.A.F. datele necesare pentru îndeplinirea atribuțiilor care îi revin privind colectarea veniturilor și prevenirea si combaterea evaziunii şi fraudei fiscale.

Astfel, Protocolul are ca obiect colaborarea părţilor în vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI Bucureşti ale deținătorilor domeniilor cu extensia .ro, înregistrate în serviciul RoTLD (www.rotld.ro).

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Furnizarea datelor de către ICI București se va realiza cu respectarea legislaţiei în vigoare.

Menționăm că Direcția Generală Tehnologia Informației din cadrul A.N.A.F. va asigura aplicatia informatică de interogare domeniu/vizualizare raspuns, în scopul obținerii de informații despre proprietarul/proprietarii unui domeniu sau a unei liste de domenii de internet din România.

Compartimentul de specialitate, RoTLD, din cadrul ICI Bucureşti, va dezvolta un serviciu web prin care se vor transmite informațiile, conform procedurii comune de lucru.

Sursa – anaf.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.