ATENȚIE – plătitorii de venituri din salarii și asimilate salariilor nu mai depun „Declarația 205” în 2017 (pentru venituri 2016)

0
272

Începând cu 01 ianuarie 2017, pentru veniturile realizate în anul 2016, plătitorii de venituri din salarii şi asimilate salariilor nu mai depun formularul 205 – Declaraţie informativă privind impozitul reţinut la sursă şi câştigurile/pierderile realizate, pe beneficiari de venit .

Sursa – articolul nostru „Noutăți privind Codul Fiscal cu aplicabilitate începând cu ianuarie 2017 – impozit pe venit, impozit pe profit, TVA, contribuții sociale obligatorii” – al carui link il gasiti aici.

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

Pentru cei care nu intra in aceasta categorie – declaraţia se completează şi se depune anual:

a) până în 29 februarie inclusiv a anului 2017 pentru anul 2016;
b) ori de câte ori plătitorul de venit constată erori în declaraţia depusă anterior, acesta completează şi depune o declaraţie rectificativă, situaţie în care se va înscrie “X” în căsuţa prevăzută în acest scop.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.