AcasăFormulare contabileCerere pentru aprobarea/reînnoirea/modificarea plafonului de încasări în numerar - model oficial

Cerere pentru aprobarea/reînnoirea/modificarea plafonului de încasări în numerar – model oficial

Dupa cum stiti, in Monitorul Oficial, Partea I nr. 603 din 08 august 2016 a fost publicat Ordinul Ministerului Finanţelor Publice nr. 1265/02.08.2016 – privind aprobarea Procedurii de aplicare a prevederilor art. 41 din Legea nr. 70/2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operaţiunile de încasări şi plăţi în numerar şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată.

Avand in vedere cele mentionate mai sus, va supunem atentiei modelul de „Cerere pentru aprobarea/reînnoirea/modificarea plafonului de încasări în numerar (ANEXA Nr. 1 – la procedură)”. Speram sa va fie de folos.

PENTRU A DESCARCA MODELUL CERERII – CLICK AICI

Cererea se poate depune la registratura organului fiscal competent sau se poate comunica prin poştă, cu confirmare de primire. În cererile depuse, organizatorii de evenimente propun plafonul de încasări în numerar aferent serviciilor de organizare de nunţi şi botezuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!