Legea 305/2015 – declararea zilei de 19 februarie „Ziua Brâncuși” (sărbătoare naţională)

1
186

In Monitorul Oficial, Partea I nr. 901 din 04 decembrie 2015 a fost publicata Legea nr. 305/02.12.2015 privind declararea zilei de 19 februarie „Ziua Brâncuşi” ca sărbătoare naţională.

Iata si textul itnegral.

Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Art. 1. – Se declară ziua de 19 februarie „Ziua Brâncuşi” ca sărbătoare naţională.
Art. 2. – Autorităţile administraţiei publice centrale şi locale pot organiza şi/sau sprijini logistic şi material manifestări cultural-artistice dedicate acestei zile.

Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată.

PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
VALERIU-ŞTEFAN ZGONEA

PREŞEDINTELE SENATULUI
CĂLIN-CONSTANTIN-ANTON POPESCU-TĂRICEANU

Bucureşti, 2 decembrie 2015.
Nr. 305.

Articolul precedentFacilităţi acordate membrilor care respectă termenele legale pentru îndeplinirea obligaţiilor faţă de CECCAR
Articolul următorATENȚIE – operațiunea „Revelion 2016” – inspectorii Antifraudă vor controla localurile care organizează petreceri de revelion

1 COMENTARIU

  1. La SC CAMEXIP SA-BAICOI nu se respecta acest act normativ(legea 305/2015) privind declararea zilei de19 februarie ca sarbatoare nationala , cu toate cele ce decurg conform Condului muncii. S-a mers pesutache, mizindu-se pe necunostinta personalului care a fost chemat la munca si a celor ce care conducerea nu i-a chemat la munca. In consecinta cei care suntem la munca nu vom beneficia de zi libara in urmatoarele 30 de zile, iar celor trimisi acasa li se vor „acorda” zi din concediu sa fara plata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.