“La Multi Ani!” cu ocazia Zilei Contabilului Roman – 21.09.2015

1
193

Ziua de 21 septembrie este sărbătorită în fiecare an de către toţi profesioniştii contabili din România drept “Ziua Naţională a Contabilului Român”.

Prilej de aniversare pentru toţi profesioniştii contabili din România, membri ai CECCAR sau angajaţi în diverse ramuri ale economiei cu toții vor sărbători în 21 septembrie a.c. cea de-a XI-a editie a Zilei Naționale a Contabilului Român.

Evenimentul este sărbătorit în mod unitar în toată țara sub patronajul filialelor CECCAR pentru promovarea imaginii, intereselor şi rolului contabilului într-o economie de piaţã concurențialã. Sunt așteptați alături de membrii CECCAR beneficiarii serviciilor lor, directori economici, directori financiari, contabili șefi sau responsabili cu activitățile comerciale, precum și invitaţi de seamă din instituţiile publice.

DIN PARTEA NOASTRA LE URAM TUTUROR PROFESIONISTILOR CONTABILI UN SINCER „LA MULTI ANI!” SI MULT SUCCES IN ACTIVITATILE PE CARE LE DESFASOARA. SA NE VEDEM CU BINE SI ANUL VIITOR LA URMATOAREA ANIVERSARE A ZILEI PROFESIEI NOASTRE.

Locaţiile desfăşurării manifestărilor privind Ziua Naţională a Contabilului Român, pentru fiecare judet le gasiti pe site-urile filialelor. Cu această ocazie se vor acorda diplome/distincţii societăţilor de expertiză contabilă şi contabilitate membre CECCAR nominalizate în Topul local al celor mai bune societăţi.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.