AcasăGeneralAFM - Declaraţii v.1.8. - noua aplicaţie (2014) de întocmire a declaraţiior...

AFM – Declaraţii v.1.8. – noua aplicaţie (2014) de întocmire a declaraţiior privind obligaţiile de plată către Fondul pentru mediu

Pe site-ul oficial al Administraţiei Fondului pentru Mediu a fost publicata – AFM – Declaraţii v.1.8. – aplicaţia de întocmire a declaraţiior privind obligaţiile de plată către Fondul pentru mediu, valabila incepand cu 1 ianuarie 2014 – noutatea importanta fiind ca aceasta versiune poate fi folosita fara introducerea unui cod de acces.

UTIL – Începand cu ianuarie 2014, nu mai apare sectiunea „V. Date privind cantitatile de uleiuri introduse pe piata” iar la „taxa aplicata uleiurilor care fac obiectul HG 235/2007” se pot completa valori în fiecare luna. Aplicatia poate fi folosita si pentru declaratiile aferente perioadei ianuarie 2006 – decembrie 2013.

UPDATE 2017 – APLICATIE AFM 2017 (AFM – Declaraţii v.1.9.) – CLICK AICI

APLICATIA O PUTETI DESCARCA DE AICI – LINK

NU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOKCLICK AICI – SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA LA SECTIUNEA „Aboneaza-te la insemnari”. NOU – ACUM AVEM SI UN GRUP PE FACEBOOKCLICK AICI, DAR SI O PAGINA DE GOOGLE PLUSCLICK AICI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!