AcasăSalarizareCalcul concediu medical 2012 - fisier Excel pentru calculul bazei indemnizatiei

Calcul concediu medical 2012 – fisier Excel pentru calculul bazei indemnizatiei

Ne-am gandit sa va propunem din nou modelul in Excel pentru determinarea bazei de calcul pentru un concediu medical. Modelul are formulele facute, deci singurlul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa introduceti datele corespunzatoare in el.

BAZA DE CALCUL PENTRU MEDICAL constituie un document fara de care dosarul pentru recuperarea banilor din CM nu este acceptat. In modelul propus trebuie sa introduceti pentru fiecare din ultimele 6 luni, luna in cauza, anul, zilele lucratoare din luna si zilele lucrate (de salariatul in CM), dar si zilele de CM avute in fiecare luna.

PENTRU MODELUL DE CALCUL AL BAZEI – CLICK AICI

Dupa compeltarea acestor date, veti introduce si salariul total (in fapt brutul) angajatului din fiecare luna, dupa care si cuantumul indemnizatiilor CM din fiecare luna (daca este cazul), dupa care va rezulta pe ultima coloana totalul luat in calcul pentru baza.

Daca ati introdus datele corect, in penultimele 2 casute din model (colorate in verde) vor aparea numarul total de zile calculate pe perioada si total sume pe perioada, iar in ultima casuta va aparea in lei nivelul indemnizatiei zilnice. In fapt, aceste date le treceti pe certificatul de CM, aplicand in acelasi timp si procentul de pe certificatul de CM asupra sumei din ultima casuta, pentru completarea ultimei rubrici de pe certificat.

DACA AM GRESIT CU CEVA VA RUGAM SA NE CORECTATI, LASAND UN MESAJ (CA DE FIECARE DATA) LA COMENTARII.

3 COMENTARII

  1. O unealta excelenta, felicitari! As vrea sa va dau o idee, nu am nimic negativ de semnalat – pe viitor, sa faceti disponibile aceste modele de calcul si pentru cei ce utilizeaza exclusiv Google Docs, acolo fiind de multe ori probleme cu fisierele Excel importate. Mai mult, se poate face share pe un document de genul asta pe Google Docs, astfel incit sa fie accesat mult mai usor.

  2. Este partial corect calculul. In situatia in care zilele de concediu medical sun suportate din FNUASS, suma si zilele respective nu intra in calculul bazei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!