AcasăDeclaratii fiscaleGhid pentru reinnoirea certificatelor calificate pe portalul ANAF (ghid oficial)

Ghid pentru reinnoirea certificatelor calificate pe portalul ANAF (ghid oficial)

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a dat publicităţii „Ghidul pentru reînnoirea certificatelor pe portalul ANAF” în care este prezentată procedura de reînnoire a certificatelor în situaţia în care a expirat perioada de valabilitate a acestora (1 an).

Astfel, deţinători de certificate digitale pentru semnătură electronică pot consulta ghidul in cele ce urmeaza – via DGFP Valcea – sau descarca pe calulatorul personal. Speram sa va fie de folos.

3 COMENTARII

  1. […] Cu acest document de confirmare vă înregistraţi pe websiteul ANAF, astfel: intraţi pe portalul ANAF, meniul Depunere declaraţii, modulul Înregistrare certificate calificate. Selectaţi (cu butonul Browse) documentul de confirmare, apoi îl transmiteţi tastând butonul Transmite documentul. Ghid pentru reinnoirea certificatelor calificate pe portalul ANAF (ghid oficial) – click aici […]

  2. Va rog frumos daca ne puteti oferi informatii privind inregistrarile contabile privind pensiile private pilonul III ,care sunt deductibile la calculul asiguraririlor sociale.

    va multumesc !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!