CECCAR actioneaza in instanta pentru modificarea dispozițiilor pct. 11 din anexa nr. 1 la OMMFPS 1918/2011

0
161

Urmare a demersurilor repetate, întreprinse de catre Corp la Ministerul Muncii, Famiiiei și Protecției Sociale, prin care s-a manifestat nemulțumirea față de prevederile restrictive ale Ordinului Ministrului Muncii, Familiei și Protecției Sociale nr. 1918/2011, CECCAR continuă apărarea intereselor membrilor prin găsirea unei soluții în sprijinul înregistrarii ca prestatori de servicii a membrilor Corpului.

Întrucât la solicitările scrise nu s-a primit raspunsul așteptat și având în vedere că o reglementare secundară nu poate contraveni unei reglementări de bază, vă informăm că, C.E.C.C.A.R a demarat procedura administrativă prealabilă, obligatorie de îndeplinit potrivit dispozițiilor Legii nr. 554/2004 privind contenciosul administrativ, premergătoare solicitării în Instanță a modificării dispozițiilor pct. 11 din anexa nr. 1 la Ordinul Ministrului Muncii, Familiei și Protecției Sociale nr. 1918/2011.

COMUNICAT ITM – doar entitatile inregistrate la Registrul Comertului pot avea calitatea de prestator pentru Revisal – click aici

In acest sens, CECCR vă roagă să comunicați, cât mai urgent posibil, prin e-mail sau telefonic, dacă interesele dvs materiale au fost afectate de aplicarea dispozițiilor pct. 11 din anexa nr. 1 la Ordinul Ministrului Muncii, Familiei și Protecției Sociale nr. 1918/2011.

Sursa – http://www.ceccarbh.ro/

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.